ART shpall fituesin e tenderit per operatorin e dyte te telefonisë mobile

PasQyra2013

Me datën 06.02.07. Autoriteti Rregullator i Telekomunikacionit, shpalli fitues kompaninë Kosmocell në tenderin për operatorin e dytë të telefonisë mobile në Kosovë.

Ky konsorcium përbëhet prej kompanive në vijim: Dukagjini, Kujtesa, Eutelia, Capital Management dhe Computer Science Corporate.