Kryetari i ART-së priti një delegacion 6 anëtarësh të Telekom Slovenija dhe IpkoNet

FotoRaportetTremojuretregu

Sot më datë 21.02.2007, Kryetari i Bordit të ART-së, z. Anton Berisha priti një delegacion 6 anëtarësh të Telekom Slovenija dhe Ipkonet. Në këtë takim u diskutua për obligimet që duhet t’i përmbush ky konsorcium.

Përfaqësuesit e konsorciumit fitues njoftuan ART-në se që nga sot do të fillojnë procedurat për përmbushjen e obligimeve financiare dhe ligjore.