ARKEP ka paraqitur dhe raportuar në Komisionin për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri në Kuvendin e Republikës së Kosovës mbi veprimtarinë e ARKEP-it për vitin 2014

ARKEP ka paraqitur dhe raportuar në Komisionin për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe  Industri në Kuvendin e Republikës së Kosovës mbi veprimtarinë e ARKEP-it për vitin 2014.

Fjala e plotë e Kryetarit të ARKEP, z. Ekrem HOXHA