Nga takimi me përfaqësues të IPKO-s

 Provimi per Radio Amator Niveli Baze

Prishtinë, 27.10.2009

Kryetari i Bordit, z. Ekrem Hoxha dhe Anëtari i Bordit, z. Lulzim Kurtaj pritën në një takim pune zyrtarët nga IPKO Telecommunications LLC, z. Akan ismaili - Drejtor Ekzekutiv dhe znj. Merita Kostanica, Udhëheqëse e Çështjeve Ligjore dhe të Rregullatorit.

Gjatë takimit u diskutuan çështje të ndryshme me interes për palët.