KOMUNIKATË PËR MEDIA

ARKEP demanton lajmin e qarkulluar sot nëpër disa media elektronike se ‘është rritur numri i antenave ilegale të telefonisë mobile. ne veri të Kosovës’,

Në intervistën që Kryetari i Bordit, Nazim Rahimi, ka dhënë për mediumin KosovaPress thuhet se si pasoje e disa shqetësimeve që kemi pranuar në këtë aspekt, jemi duke bërë disa verifikime në terren, dhe do të vazhdojmë edhe gjatë ditëve në vijim. Sidoqofte, ne konfirmojmë se deri tani asnjeherë nuk është vërtetuar se ka ndonjë shkelje të tillë. 

Për më teper, mund të shikoni detajet e intervistës në vegëzen më poshtë:

Kliko këtu