NJOFTIM PËR OFRUESIT E RRJETIT DHE SHËRBIMEVE TË KOMUNKIMEVE ELEKTRONIKE DHE SHËRBIMEVE POSTARE

Ju njoftojmë se Ministria e Ekonomisë, Punësimit, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike me datë 23.03.2020 ka nxjerrë URDHËRESË PËR MBARËVAJTJEN E VEPRIMTARIVE  EKONOMIKE GJATË EMERGJENCËS SË SHËNDETIT PUBLIK .

Me anë të kësaj urdhërese janë dhënë edhe disa sqarime lidhur me ofruesit e shërbimeve të komunikimeve elektronike dhe shërbimeve postare, të cilat mund t'i gjeni në këtë link:

https://mti.rks-gov.net/Page.aspx?id=1,3,894