NJOFTIM PËR OFRUESIT E RRJETIT DHE SHËRBIMEVE TË KOMUNIKIMEVE ELEKTRONIKE DHE OFRUESVE TË SHËRBIMEVE POSTARE

Ju njoftojmë se Ministria e Ekonomisë, Punësimit, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike ka nxjerrë URDHËRESË për sigurimin e ofrimit të shërbimeve të komunikimeve elektronike dhe shërbimeve postare gjatë emergjencës së shëndetit publik.

Kjo urdhëresë vlen deri në shfuqizimin e saj ose deri në përfundimin e emergjencës së shëndetit publik me vendim të Qeverisë.