Deklaratat e Operatoreve mbi kualitetin e shërbimeve te komunikimeve elektronike

 • Prishtinë, 20 Prill 2015

  DEKLARATAT E OPERATORËVE (IPKO FIKS DHE IPKO MOBILE) PËR KUALITETIN E SHËRBIMEVE TË KOMUNIKIMEVE (PERIUDHA 2014)

  lexo më shumë
 • Prishtinë, 20 Prill 2015

  DEKLARATAT E OPERATORËVE (TiK/PTK DHE VALA) PËR KUALITETIN E SHËRBIMEVE TË KOMUNIKIMEVE (PERIUDHA 2014)

  lexo më shumë
 • Prishtinë, 01 Prill 2015

  Deklaratë e Kualitetit të Shërbimeve të Telefonisë Fikse dhe Mobile për vitin 2014

  lexo më shumë