Mundesi punesimi

NJOFTIM PËR KONKURS

Asistent/e i/e Ekzekutive-Afati i aplikimit 31/05/2022 deri më 14/06/2022.

Aplikimi bëhet online,këtu.

Analist/e i/e Sigurise Kibernetike - Afati për aplikim 18.04.2022 deri me 25.04.2022

Zyrtar/e per trajtimin e incidenteve te sigurise kibernetike - Afati për aplikim 18.04.2022 deri me 25.04.2022

Aplikimi bëhet online, këtu.

*********************************************************************************************

Shpallje publike për një ekspert të jashtëm në fushën përzgjedhjës / vlerësimit të burimeve njerzore nga organizata të specializuara apo universitete

Shkarko Shpalljen

*********************************************************************************************

Ju njoftojmë se është bërë hapja e dy konkurseve të punësimit

Zyrtar/e për Bartshmëri të Numrave - Afati për aplikim 07.03.2022 deri me 15.03.2022

Zyrtar/e për Radiokomunikim - Afati për aplikim 08.03.2022 deri me 16.03.2022

*********************************************************************************************

Kërkesa për punësim dhe përshkrimi i punës mund të merret në recepcionin e ndërtesës së Autoritetit (Rr. Bedri Pejani, nr.23 - Prishtinë). Formulari zyrtar për aplikim, mund ta shkarkoni nga ueb -faqja www.arkep-rks.org

Për informata shtesë mund të njoftoheni përmes telefonit +383 38 212 345.

Në linkun e shënuar mund te shkarkoni aplikacionin për paraqitjen e interesit me rastin e konkurseve të publikuara nga Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare.

 Kliko këtu.

______________________________________________________________________________