Lajmet e fundit

 • Prishtinë, 17 Janar 2023

  KOMUNIKATË PËR MEDIA-Lidhur me Vendimin e Gjykatës së Drejtësisë të Bashkimit Europian për pjesëmarrjen e ARKEP në BEREC

  Përmes kësaj komunikate njoftojmë opinionin se, në procesin gjyqësor të inicuar nga Spanja ndaj Komisionit Euriopian, lidhur me pjesmarrjen e Autoritetit Rregullativ...lexo më shumë

 • Prishtinë, 14 Dhjetor 2022

  Pasqyra e tregut të KE Indikatorët kryesor për TM3 2022

  Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP), me qëllim të informimit të ndërmarrjeve/operatorëve dhe ofruesve të autorizuar dhe atyre...lexo më shumë

 • Prishtinë, 06 Dhjetor 2022

  Komunikatë për Media

  Në margjina të Samitit në mes të Ballkanit Përendimor (BP) dhe Bashkimit Europian (BE) të mbajtur më datë 06 Dhjetor, 2022, operatorët e telefonisë...lexo më shumë

Vendimet

Kjo faqe përmban të gjitha vendimet e marra nga Bordi i ARKEP-it dhe aktet tjera zyrtare përkatëse të cilat kanë ndikim thelbësor në Komunikimet Elektronike dhe Postare.