Lajmet e fundit

 • Prishtinė, 04 Shkurt 2015

  Vendim Nr.585 per Ndalimin e Aktiviteteve te pa-licencuara te sherbimeve postare

  Nė mbledhjen e rregullt tė BoD, tė LXV), tė mbajtur mė datė; 27 Janar, 2015, bazuar nė shqyrtimin e njoftimit dhe ankesės sė parashtruar nga OPP 'Posta e...lexo mė shumė

 • Tregu Telekom 2014 Prishtinė, 26 Nëntor 2014

  Pasqyra e tregut tė Komunikimeve Elektronike _Indikatorėt kryesor pėr TM3 2014

  Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP), me qėllim tė informimit tė ndėrmarrjeve/operatorėve dhe ofruesve tė autorizuar/licencuar dhe atyre...lexo mė shumė

 • Ra Prishtinė, 03 Shtator 2014

  Njoftim pėr publikimin e Raporti Vjetor tė Punės sė ARKEP pėr vitin 2013

  Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (Autoriteti), nė pėrputhje dhe zbatim tė dispozitave tė aplikueshme nga Ligji pėr Komunikimet Elektronike, Nr....lexo mė shumė

Vendimet

Kjo faqe përmban të gjitha vendimet e marra nga Bordi i ARKEP-it dhe aktet tjera zyrtare përkatëse të cilat kanë ndikim thelbësor në Komunikimet Elektronike dhe Postare.